Nieuw in ons assortiment: Stomydo

 

Bosman heeft een nieuwe productlijn opgenomen in haar assortiment die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een stoma: Stomydo.  Het assortiment bestaat uit de Stomydo stomadouche en de Stomydo plakverwarmer.

 

Stomadouche

De stomadouche is een douche voor het reinigen van de stoma en peristomale huid. De stomadouche kan eenvoudig worden aangesloten op vrijwel iedere wastafelkraan met het inbegrepen aansluitsetje. De stomadouche maakt het mogelijk om eenvoudig en snel, zonder helemaal uit de kleren te hoeven gaan, te douchen. Naast dit gemak laat onderzoek zien dat de stomadouche op diverse andere vlakken positief bij kan dragen, zoals de huidconditie, kwaliteit van leven en zelfredzaamheid van stomadragers.

 

Plakverwarmer

De plakverwarmer is een hulpmiddel voor het verwarmen van de huidplak of plakzijde van het stomamateriaal. Uit onderzoek door Stomydo blijkt dat 68% van de stomadragers het stomamateriaal verwarmen voordat het aangebracht wordt op de huid. Dit zorgt voor vertrouwen, want het verwarmen van stomamateriaal vermindert de kans op lekkage en zorgt ervoor dat het materiaal beter aansluit op het lichaam. De plakverwarmer is draadloos vanwege de oplaadbare batterij en hierdoor overal te gebruiken. Het stomamateriaal wordt met één druk op de knop in vier minuten opgewarmd tot lichaamstemperatuur waarna het materiaal direct aangebracht kan worden.

 

Bestellen Stomydo

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.